I Nordværks økonomiafdeling har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe os med at håndtere de mange opgaver, som er opstået i takt med, at vores virksomhed vækster i en branche der er i rivende udvikling. Vi søger derfor en kollega, som har lyst til at arbejde med forskellige opgaver indenfor bogholderi og som kan hjælpe os med at understøtte organisationens drift og udvikling.

Om jobbet
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores stabsafdeling økonomi og administration, hvor vi i øjeblikket er 26 medarbejdere, hvoraf de 5 arbejder i økonomiteamet. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får reference til afdelingslederen for økonomi og administration og kommer til at arbejde sammen med de forskellige teams i vores stabsafdeling og i hele organisationen.

Du får et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i økonomiteamet. Vores opgaver spænder bredt i det økonomiske felt og indebærer finans-, debitor- og kreditorbogholderi, periodiseringer, budgetlægning, forecasts, årsrapport, afskrivninger, kontering, afstemninger og meget mere.

Vi har en lang række opgaver som skal løses, og afhængig af dine kompetencer, forestiller vi os at du kommer til at assistere med flere af følgende

Opgaver:

 • Bogføring i debitor-, kreditor- og finansbogholderi
 • Håndtering af fakturering og rykkerproces
 • Kontakt til debitorer og kreditorer
 • Afregning af moms og punktafgifter
 • Afskrivninger
 • Løbende afstemninger
 • Hjælp til klargøring af materiale til årsrapporten
 • Deltage i implementering af nyt ERP-system
 • Vedligeholdelse af kartoteker
 • Telefonbetjening
 • Ad hoc-opgaver

Om dig
Det er vigtigt at du motiveres af at supportere virksomheden indenfor økonomi, og at du ved hvordan, du skal bringe din erfaring i spil. Du har sans for detaljer, og er dygtig til at holde fokus på løsninger. Du er imødekommende og serviceorienteret overfor kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Du tager initiativ og arbejder struktureret med dine opgaver, samtidig med at du har en reflekterende tilgang til opgaveløsningen. Du har den gennemslagskraft der skal til, for at få opgaverne løst.

Din uddannelsesmæssige baggrund er indenfor bogholderi eller revision. Du har en stor viden og erfaring indenfor regnskab, lige fra daglig bogføring til hjælp med klargøring af materiale til årsrapporten. Du er en kollega, som har gode IT-færdigheder, og er vant til at arbejde i Excel. Du har måske kendskab til Navision, C5 eller vores kommende ERP-system Business Central.

Vi kan tilbyde
Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, som er bevidst om vigtigheden af personlig og faglig udvikling. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

I økonomi og administration sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.

Du kommer med fra starten i det fusionerede selskab, og kan være med til at præge den fremtidige udvikling i afdelingen og selskabet. Du vil få en fleksibel arbejdsdag med forskelligartede opgaver og kontaktflader. Du har også mulighed for at arbejde hjemme.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, og du skal forvente arbejdsdage i Hjørring, derfor forventer vi du har kørekort.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jane Gram på mail jgh@nordvaerk.dk eller telefon 23 44 76 06.

Ansættelse den 1. april 2023

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via quickapply i Jobindex. Ansøgningsfristen er den 5. februar 2023. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 14. februar og 2. samtaler den 17. februar 2023.

Nordværk I/S
Nordværk er et nyt affaldsfællesskab mellem Reno-Nord og AVV med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Vi er beliggende i Aalborg og Hjørring. Organisationen driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutikker samt en afdeling for farligt affald.

Nordværk I/S er ejet af 6 nordjyske kommuner, og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan læse mere på Nordvaerk.dk.