Har du styr på, hvor meget dit tekstilforbrug belaster miljøet? Ved årets Naturmøde i Hirtshals sætter AVV fokus på tøj og tekstilers miljøbelastning og giver idéer til, hvordan genbrug kan bidrage til at løse problemet.

Kig forbi vores stand og dyst mod din familie, venner og kolleger i vores digitale quiz om tøj og tekstilers miljøbelastning. Du har også mulighed for at deltage i vores workshop, hvor kunsthåndværker Sanne Falk giver tips og tricks til, hvordan du kan genbruge tekstiler på en ny og kreativ måde. Til de sultne gæster vil der være mulighed for at smage på mesterkokken Uffe Nielsens små hapsere, som er tilberedt af restemad fra det lokale supermarked.

Udover aktiviteterne på årets AVV-stand, står AVV også for indretningen af Naturmødets LIFE-telt. Vi varetager desuden affaldshåndteringen i samarbejde med Hjørring Kommune.

Og er du interesseret i at vide mere om tøjets miljøbelastning, så er der spændende paneldebat mellem Jørgen Bing (AVVs bestyrelsesformand), Mia Møgelgaard (bæredygtighedschef i H&M Danmark), Thor Hjarsen (biolog hos IPBES, platform for biodiversitet og økosystemtjenester) og en gruppe unge forbrugere. De diskuterer under overskriften "Din t-shirt koster 40 brusebade og et landområde":

  • fredag den 19/9 kl. 9 i LIFE-teltet
  • fredag den 19/9 kl. 13 på ROOTS-scenen

Håber, vi ses i Hirtshals til Naturmødet 2017!  
Læs mere om hele begivenheden på Naturmødets hjemmeside.