Kom og mød os i Hirtshals!

Igen i år deltager AVV (Affaldsselskabet Vendsyssel Vest) nemlig på Naturmødet i Hirtshals – denne gang med Godt gjort-projektet, der skaber nye produkter af brugte materialer. Godt gjort går ud på at gøre noget, frem for blot at snakke om det. Det er i god tråd med årets tema på Naturmødet, som lyder ”Fra Snak til handling”. AVV er i år med til at indrette Zenit-scenen og deltager med egen stand (Stand #28, Kystvejen, Hirtshals). 

(læs mere under videoen).

 

AVV arbejder med mange initiativer inden for direkte genbrug, reparation og upcycling – hvor vi gør noget! Vi reparerer cykler og hvidevarer, renser gamle mursten og omdanner genbrugsmaterialer til nyt, spændende design. Alt sammen også med en socialøkonomisk vinkel.

Kig forbi vores stand hvor du kan dyste mod din familie, venner, kolleger i vores quiz om, hvem der ved mest om FN’s verdensmål. Du har også mulighed for at deltage i vores workshop, hvor kunsthåndværker Sanne Falk giver tips og tricks til hvordan du på en ny og kreativ måde kan give kasseret læder nyt liv. Vi afholder også vores egen debat med nøje udvalgte nordjyske virksomheder, der alle handler frem kun snak - når det kommer til direkte genbrug, reparation og upcycling. Og skal den lille sult stilles? Så kom og smag, når vores mesterkok snyder skraldespanden med ægte gastronomi.

Pecha kucha-session: Fra snak til handling & håndværk
- hør de bæredygtige historier fra virksomheder i Nordjylland
I Nordjylland findes en række fantastiske virksomheder der også arbejder med en bæredygtig eller socialøkonomisk vinkel. Kom og deltag i debatten, når en række spændende nordjyske virksomheder fortæller om deres arbejde inden for bæredygtighed og socialøkonomiske tiltag. Vi har blandt andre inviteret Thatwooddo, Råt og godt, Better World Fashion og Body Bike. Det bliver i ægte Pecha kucha-stil med efterfølgende debat
24. maj 16:30-18:00.

Stopmadspild
Mesterkok + Undgåmadspild = lækre hapsere!
Lækkersulten? Kig forbi, når mesterkokken Uffe Nielsen, Præsident hos Nordisk Køkkenchef Forening, snyder skraldespanden med ægte gastronomi! Smag på Uffes små hapsere, når der laves lækre smagsprøver af restemad fra de lokale COOP-butikker.
23. maj 14:00-19:00.
24. maj 12:00-18:30.
25. maj 10:00-13:00

Quiz – har du styr på verdensmålene?
Udfordre din familie, venner eller kolleger. Hvem ved mest om klodens tilstand og FN’s verdensmål. Og er du en af de helt skrappe, så er du med i konkurrencen om gavekort til AVV’s genbrugsbutik!
23. maj 14:00-19:00.
24. maj 12:00-18:30.
25. maj 10:00-13:00

Workshop – giv kasseret læder nyt liv
Brugt læder får nyt liv. Kunsthåndværker Sanne Falk viser tips og tricks til, hvordan du selv kan lave smykker, nøgleringe og andre accessories af kasseret læder. Medbring lidt kreativitet og godt humør - så sørger vi for materialerne og en hyggelig bæredygtig stemning.
24. Maj 10:00-18:00

Læs mere om Godt gjort, klik her.

Læs mere om Naturmødet, klik her.