Naturmødet i Hirtshals nærmer sig med hastige skridt, og vi er mere end klar til tre fantastiske dage i naturens tegn. Du finder os i Hirtshals alle dage fra torsdag den 11. maj til lørdag den 13. maj.

I år sætter vi fokus på affaldssortering hjemme hos dig, og du er mere end velkommen til at kigge forbi vores stand og stille spørgsmål om affaldssortering. I løbet af sommeren 2023 får du mulighed for at sortere dit tekstilaffald, og det fortæller vi også meget mere om på Naturmødet.

Du har også mulighed for at deltage i vores tekstil-workshop, hvor du kan forvandle ødelagte t-shirts, bukser og andet tekstil til din helt egen nøglering. Medbring det gode humør, så sørger vi for en hyggelig og bæredygtig stemning.

Hvis det kreative hjørne ikke er noget for dig, kan du også prøve meget andet i vores telt. Få f.eks. testet din viden om tekstilaffald eller tag billeder med vores selfie-kamera med fede, bæredygtige statements.

Så tag din familie under armen til tre kreative, lærerige og spændende dage sammen med os.

Vi glæder os til at se jer!

Kender du Naturmødet?
Hvert år i maj samles 30.000 besøgende fra nær og fjern til naturens eget folkemøde fyldt med debatter, samtaler og aktiviteter. I år er ingen undtagelse, og du kan allerede nu glæde dig til at gå på opdagelse hos mere end 70 stande. Her mødes alle, som elsker naturen, bruger den, interesserer sig for den, ved noget om den – eller som bare er nysgerrige og gerne vil vide mere.

Naturmødet er for alle; børn og voksne i alle aldre kan med forskellige aktiviteter blive meget klogere på, hvordan vi sammen passer på naturen.

Find programmet til Naturmødet her.