Aalborg Kommune uddeler i forbindelse med Bæredygtighedsfestivalen 2019 en Bæredygtighedspris - vi er nomineret til den fornemme pris! 

Bæredygtighedsprisen 2019 uddeles igen i år under Aalborg Bæredygtighedsfestival der løber af stablen d. 11.-14. september 2019. Prisen i år gives til en borger, virksomhed eller iværksætter, som har gjort en særlig indsats for FN's Verdensmål nr. 17 om "Partnerskaber for handling". Der er igen i år åbnet op for, at modtageren kan være en borger, virksomhed eller iværksætter, som har hjemme i hele Nordjylland, hvorfor AVV nu også er nomineret til prisen. 

Vi er blevet indstillet til prisen af følgende virksomheder: 

- Vennelyst for Gamle Mursten Nord

- Better World Fashion for samarbejde omkring læderindsamlingen

- Røde Kors for samarbejdet omkring genbrugsbutikskortene (online) og folderne som distribueres gennem turistkontorerne

- RenoSyd for at skabe den fælles platform genbrugsauktion

Bæredygtighedsprisen 2019 består først og fremmest af æren og den omtale, som følger med. Herudover vil der også være en ”vandrepokal”, som er et symbol på vinderens arbejde med bæredygtighed og partnerskaber for handling.

Prisuddelingen starter 15:30 på Grøn Scene på kajen ved Utzoncentret, hvor der også er officiel åbning af årets festival. Du kan på vores facebook-kanal se, om vi vinder prisen. Klik ind på https://www.facebook.com/affald/Vi regner med at sende LIVE fra Grøn scene mellem kl. 16 og 18.