Naturmødet rammer Hirtshals i den kommende weekend (d. 19. - 21. maj), og vi er med! Borgere i Brønderslev og Hjørring Kommuner kan nu sortere endnu mere affald til genanvendelse. Derfor stiller vi i årets Naturmøde skarpt på affaldssortering, hvor mad- og drikkekartoner samt småt pap kan lægges i den ene af de containere, du allerede har derhjemme. På Naturmødet udleverer vi ligeledes klistermærker til din sortering i køkkenet samt en sorteringsvejledning til den nye sortering.

På vores stand finder du også vores Sorteringsbille, og i den rullende informationstjeneste viser vi, hvordan man kan indrette køkkenet derhjemme samt være kreativ med genbrugslæder. I vores telt (stand nr. 10) har du også mulighed for at deltage i vores workshop, hvor vi forvandler gamle aviser til nyt og dekorativt genbrugspapir. Fredag formiddag vil der blive afholdt affaldsstafet for de lokale skoleklasser.

Ud over en stand, står vi traditionen tro også for indretningen af Naturmødets LIFE-scene. På LIFE-scenen viser vi, hvordan affald kan forvandles til smarte vægge, sjove lamper og hyggelige sofa-grupper. I år bliver den store bar i teltet bygget af kvashegn af grene og blade fra vores miljøanlæg.

Håber vi ses til nogle skønne dage i Hirtshals!

Du kan finde vores stand lige her: