I Nordværks økonomiafdeling har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe os med at håndtere de mange opgaver, som er opstået i takt med, at vores virksomhed vækster. Vi søger derfor en kollega, som har lyst til at arbejde med forskellige opgaver indenfor bogholderi og økonomiopfølgning, og som kan hjælpe os med at understøtte organisationens drift og udvikling.

Om jobbet

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores stabsafdeling Økonomi og administration med 26 medarbejdere, hvoraf de 5 arbejder i økonomiteamet. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får reference til afdelingslederen for Økonomi og administration og kommer til at arbejde sammen med de forskellige teams i vores stabsafdeling og i hele organisationen.

Du får et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i økonomiteamet. Vores opgaver spænder bredt i det økonomiske felt og indebærer finansbogholderi, periodiseringer, afskrivninger, afstemninger og meget mere.

Vi har en lang række opgaver, som skal løses, og afhængig af dine kompetencer forestiller vi os, at du kommer til at assistere med flere af følgende opgaver:

 • Bogføring i finansbogholderi
 • Assistance med rykkerproces
 • Afregning af moms og punktafgifter
 • Afskrivninger
 • Lønafstemning
 • Momsafstemning
 • Momssandsynliggørelse
 • Hjælp til klargøring af materiale til årsrapporten
 • Deltagelse i implementering af nyt ERP-system
 • Vedligeholdelse af kartoteker
 • Ad hoc-opgaver

Om dig

Du er imødekommende og serviceorienteret overfor kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Du tager initiativ og arbejder struktureret med dine opgaver, samtidig med at du har en reflekterende tilgang til opgaveløsning.

Din uddannelsesmæssige baggrund er indenfor økonomi. Du er måske nyuddannet, eller har kendskab og viden om regnskab. Du er en kollega, som har gode IT-færdigheder, og kan arbejde i Excel. Du har måske kendskab til Navision, C5 eller vores kommende ERP-system Business Central.

Vi kan tilbyde

Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, som er bevidst om vigtigheden af personlig og faglig udvikling. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

I økonomi og administration sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen. Du kommer med fra starten i det fusionerede selskab og kan være med til at præge den fremtidige udvikling i afdelingen og selskabet. Du vil få en fleksibel arbejdsdag med forskelligartede opgaver og kontaktflader. Du har også mulighed for at arbejde hjemme.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, og du skal forvente arbejdsdage i Hjørring.
Derfor forventer vi, at du har kørekort.

Interesseret?


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte controller Anja Birk på telefon 22 28 65 15 eller afdelingsleder Jane Gram på telefon 23 44 76 06.

Ansættelse den 1. august 2023

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via ansøgningsknappen på Jobindex. Ansøgningsfristen  er den 14. maj 2023. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 23. maj 2023 og 2 samtaler den 6. juni 2023.

Nordværk I/S
Nordværk er førende inden for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse. I et stærkt fællesskab bidrager vi til den grønne omstilling med fokus på klima og miljø, til gavn for ejerkommuner, borgere og virksomheder. Med blik for ejerkommunernes behov er vores kerneopgave at løse de overdragede opgaver effektivt, innovativt og gennemsigtigt med visionen for øje. Vi leverer tryghed og sikkerhed i opgaveløsningen, med stærk fokus på den økonomiske, den miljømæssige og den sociale bundlinje. Vi prioriterer og deltager aktivt i lokale løsninger og skaber resultater med blik for hele Nordjylland – og den øvrige omverden

Søg stillingen her: Junior Controller