Kedelpassere/kranførere til Nordværks Energianlæg i Hjørring

Har du erfaring med at arbejde med kedler og ønsker du at bidrage til at indfri ambitionerne for fremtidens affaldshåndtering og ressource udnyttelse – til gavn for hele Nordjylland?

På energianlægget sikrer vores affaldsbaserede produktionsanlæg, at affald bortskaffes optimalt, samtidig med at der produceres energi i form af fjernvarme og elektricitet. Til at understøtte den proces, søger Nordværk to medarbejdere, som har lyst til at medvirke til at drive energianlægget på en effektiv måde.

Om jobbet
Som vores nye kollega, skal du være en del af et vagthold på 12 mand, der bemander anlægget døgnet rundt. Der er tale om 3 holdskift efter en årsplan med 6 ugers rul, hvor der er planlagt arbejde hver anden weekend.

Du bliver del af et team på cirka 20 medarbejdere, hvis primære opgave er at sørge for, at anlægget kører optimalt.

Dine primære opgaver vil være indenfor følgende områder:

  • Overvågning og observation af anlægget
  • Kranfører og dermed indfyring af affald
  • Runderinger på anlægget
  • Specialopgaver alt efter kompetencer

På anlægget er der en afdelingsleder, som overordnet ansvarlig og så er der en driftsansvarlig og en vedligeholdsansvarlig, som har hver deres fagområde. Den driftsansvarlige, som har det faglige ansvar for vagtholdet vil du naturligt få et tæt samarbejde med. Samtidig vil du få 3-4 makkere, som du hovedsageligt vil være på vagt med.

Om dig
Vi forestiller os at du har en relevant teknisk baggrund som f.eks. elektriker, automekaniker, maskinmester eller lignende og gerne flere års erfaring. Kedelpassercertifikat og truckkort er desuden en fordel.

Du trives i et miljø, hvor vi stiller krav til hinanden og følger fælles rammer og retning. Du tager ansvar og kan håndtere, at der er periodisk travlt, ligesom du er god til at bevare roen i nødsituationer. Anlægget er stort med mange trapper, hvilket kræver en god fysik.

Vi kan tilbyde
Du vil få en central rolle i en dagligdag der er kendetegnet af høj faglighed og godt samarbejde. Vi arbejder i et uformelt miljø med plads til humor og et godt grin og med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

På energianlægget er der plads til at afprøve nye idéer og til at gøre tingene rigtigt. Et job hvor der både er fokus på stabil drift og udvikling og en hverdag, hvor der ikke er langt fra idé til handling

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er på vores adresse i Hjørring.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsansvarlig Tonny Søndergaard på mail tso@nordvaerk.dk eller telefon 22 28 58 42

Ansættelse snarest muligt og senest 1. februar 2023.

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via quickapply i Jobindex. Ansøgningsfristen er 4. december 2022.

Nordværk I/S
Nordværk er et nyt affaldsfællesskab mellem RenoNord og AVV med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Vi er beliggende i Aalborg og Hjørring. Organisationen driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutik samt en afdeling for farligt affald.

Nordværk I/S er ejet af 6 nordjyske kommuner, og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan læse mere på Nordvaerk.dk