I Nordværks HR-afdeling, har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe os med at håndtere de mange opgaver, som er opstået efter fusionen i januar 2022 og i takt med at vores virksomhed er i vækst. Vi søger derfor endnu en kollega som har lyst til at arbejde bredt med HR paletten og hjælpe os med at understøtte organisationens drift og udvikling.

Om jobbet
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores HR-afdeling, hvor vi i øjeblikket er 3 medarbejdere. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får reference til afdelingslederen for HR og kommer til at arbejde sammen med de forskellige ledelsesniveauer i hele organisationen.

Du får et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i HR. Vores opgaver spænder over hele spektret fra løn og HR-administration til rekruttering, onboarding, rådgivning og coaching af ledere og medarbejdere, HR-vejledning og støtte i aktuelle sager med mere.

Vi har en lang række opgaver som skal løses, og afhængig af dine kompetencer, forestiller vi os at du kommer til at arbejde med flere af de følgende opgaver:

- Løndannelse og forhandlinger med faglige organisationer
- Rekrutteringsprocessen fra A-Z, hvilket indebærer alt fra planlægning med den rekrutterende leder til interviews, test af ansøgere og administrative opgaver i forbindelse med ansættelsen.
- Support i forbindelse med overenskomstmæssige og juridiske spørgsmål
- Bistå lederne i forbindelse med sygefravær og svære samtaler
- Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
- Opbygning og understøttelse af ny MED-organisation
- Succession planning
- Kompetencekortlægning
- Udarbejdelse og vedligeholdelse af personalepolitikker og processer
- On- og off boardning af medarbejdere
- Funktionsbeskrivelser og leadership pipeline
- APV og medarbejdertilfredshedsundersøgelser
- Projektarbejde inden for HR-området

Om dig
Frem for alt, er det vigtigt at du motiveres af at supportere virksomheden indenfor HR og at du ved hvordan du skal bringe din erfaring i spil. Du er dygtig til at kommunikere på tværs af organisationen og kan lide samspillet med alle niveauer. Du er imødekommende og nysgerrig på mennesker, tager initiativ og arbejder struktureret med dine egne opgaver, samtidig med at du kan lide at arbejde i et team. Du ved hvem du er og hvad du står for, og har den gennemslagskraft der skal til, for at få opgaverne i hus.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men vi har brug for en kollega der har erfaring med offentlige overenskomster og offentlig forvaltning generelt. Det er derfor en forudsætning for os, at du har erfaring med HR fra offentlig regi.

Vi kan tilbyde
Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, som er bevidst om vigtigheden af en stærk HR-organisation. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

I HR sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.

Du kommer med fra starten i det fusionerede selskab, og får stor indflydelse på egne opgaver og kan være med til at præge den fremtidige udvikling i afdelingen og selskabet. Du vil få en fleksibel arbejdsdag med forskelligartede opgave og kontaktflader og du har også mulighed for hjemmearbejde.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Bune Hofmeister på mail lbh@nordvaerk.dk eller telefon 40 62 03 00.

Ansættelse 1. februar 2023

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via quickapply i Jobindex. Ansøgningsfristen er 12. december 2022.

Nordværk I/S

Nordværk er et nyt affaldsfællesskab mellem Reno-Nord og AVV med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Vi er beliggende i Aalborg og Hjørring. Organisationen driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutikker samt en afdeling for farligt affald.

Nordværk I/S er ejet af 6 nordjyske kommuner, og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan læse mere på Nordvaerk.dk.