Er du dygtig til udbud og indkøb og synes du at det er spændende at sætte det ind i en bæredygtig kontekst med øje for den grønne dagsorden? Nordværk I/S søger endnu en udbudsjurist til at  understøtte vores organisation på indkøbs- og udbudsområdet samt videreudvikle tværgående kontraktstyring.


Om jobbet

Du bliver nærmeste kollega til vores nuværende udbudsjurist, som løber stærkt grundet den spændende udvikling Nordværk er i gang med. Stillingen giver dig mulighed for målrettet at arbejde med at optimere og strukturere vores indkøbs- og  udbudsprocedurer samt sikre et godt leverandørsamarbejde. Din kontaktflade vil strække sig på tværs af alle driftsenheder, og du skal derfor være skarp til at etablere relationer og opnå forståelse for de enkelte forretningsområder. Du bliver en synlig og tilgængelig sparringspartner for medarbejdere på alle niveauer i organisationen.


Dine opgaver bliver bl.a.

Dine arbejdsopgaver vil blive fastlagt ud fra dine kompetencer, og hvordan det passer med opgaver i organisationen. Som udgangspunkt vil de omfatte:

  • Gennemførelse af EU-udbud samt tilbudsindhentninger af varer og tjenesteydelser
  • Gennemførelse af miniudbud og/eller direkte tildelinger på SKI aftaler – f.eks. IT-området
  • Rådgivningsbistand til afdelinger og institutioner vedr. udbud og indkøb
  • medvirke til at udvikle og optimere processer og workflows, som vedrører indkøb
  • samarbejde med leverandører på igangværende kontrakter – også når der er udfordringer.


Vi er på udkig efter en kollega, der bl.a.

  • har lyst til at arbejde med alle de opgaver, som offentligt udbud og indkøb indeholder og har en praktisk tilgang til opgaven
  • har øje for effektiviseringer og optimering
  • er målrettet og struktureret i sit arbejde
  • har analytisk sans, stort overblik og er nytænkende
  • er god til at kommunikere – både mundtligt og på skrift.

Derudover forventer vi, du kan arbejde selvstændigt og drive projekter med forskellige deltagere – selvfølgelig med god sparring med kollegaer.

Om dig

Du er understøttende i din tilgang til udbuds- og indkøbsområdet og udviser fleksibilitet og rummelighed i mødet med organisationen. Du skaber naturligt relationer til både eksterne leverandører, såvel som interne interessenter på tværs af organisationen og på alle niveauer.

Du tager initiativ, er udviklingsorienteret, drives af fremdrift og afslutter dine opgaver. Du stiller naturligt spørgsmål, der udfordrer den nuværende tilstand på udbuds- og indkøbsområdet.

Du kan være uddannet cand.merc.jur, cand.jur eller have en baggrund indenfor udbuds- og indkøbsområdet.

Vi kan tilbyde

Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, der både byder på faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, da der er tale om en nyoprettet stilling i på udbud- og indkøbsområdet.

I Nordværk sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.

Vi har fokus på at skabe en sund balance mellem arbejds- og privatliv for at sikre en bæredygtig  hverdag. Vores arbejdsdag er fleksibel og du får også mulighed for hjemmearbejde. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode.

Ansættelsesforhold

Tiltrædelse 1. august 2023

Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Nordværk I/S har hovedkontor i Aalborg, hvor du vil få din primære arbejdsplads, dog skal du forvente arbejdsdage i Hjørring.

Samtaler forventes afholdt 2. juni og 8. juni 2023

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udbudsjurist Lone Nørgaard Andersen, tlf. 25 82 11 11 eller afdelingsleder Jane Gram tlf. 23 44 76 06

Ansøgningsfristen er 21. maj 2023

Nordværk I/S

Nordværk er førende inden for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse. I et stærkt fællesskab bidrager vi til den grønne omstilling med fokus på klima og miljø, til gavn for ejerkommuner, borgere og virksomheder. Med blik for ejerkommunernes behov er vores kerneopgave at løse de overdragede opgaver effektivt, innovativt og gennemsigtigt med visionen for øje. Vi leverer tryghed og sikkerhed i opgaveløsningen, med stærk fokus på den økonomiske, den miljømæssige og den sociale bundlinje. Vi prioriterer og deltager aktivt i lokale løsninger og skaber resultater med blik for hele Nordjylland – og den øvrige omverden.

Nordværk vil være hele Nordjyllands foretrukne samarbejdspartner indenfor innovative, miljørigtige  og effektive løsninger på affalds- og energiområdet. I partnerskaber med virksomheder og vidensinstitutioner vil vi bidrage med nye løsninger til gavn for miljø og klima. Med et stærkt fokus på vores fælles fremtid vil vi være klimaneutrale og pionerer i den grønne omstilling.

Søg stillingen her: Udbudsjurist