Kommuner og affaldsselskaber

Som kommune eller affaldsselskab har I mulighed for at samarbejde med Gamle Mursten Nord om indlevering af mursten fra genbrugspladserne. Det kræver kun, at I indfører en ny sortering på genbrugspladsen, så mursten, der er velegnede til genbrug, bliver sorteret separat. I kan også aflevere sten fra kommunale nedrivningsprojekter.

Samarbejder I med Gamle Mursten Nord, er I både med til at understøtte bæredygtighed for mennesker og miljø, da projektet også har en socialøkonomisk dimension. 

Sortering på genbrugspladsen

Entreprenører

Som entreprenører har I mulighed for at samarbejde med Gamle Mursten Nord om afhentning af gamle mursten fra nedrivningsstedet. Det kræver kun lidt ekstra opmærksomhed under nedrivningen, så så mange sten som muligt kan genbruges.

Hvorfor samarbejde med Gamle Mursten Nord?

  • I får afhentet murstenene nemt og billigt.
  • I medvirker til, at murstenene bliver genbrugt i stedet for genanvendt - det er bedre for miljøet. Vi dokumenterer miljøeffekten, som I kan bruge direkte i jeres grønne regnskab.
  • I har mulighed for at få de rensede sten tilbage og bruge dem i nye byggeprojekter. Stenenes rustikke udseende giver nybyggerier liv og sjæl, og CE-mærket garanterer mursten af højeste kvalitet.


Kontakt os

Interesseret i at vide mere? Kontakt afdelingsleder Kurt Brandi på tlf. 5122 1993.

Kontakt Kurt Brandi