Som virksomhed har I mulighed for at benytte alle AVV's genbrugspladser. Ordningen for erhvervsaffald på genbrugspladserne "Mærk affaldet" er en oplagt mulighed, hvis I bortskaffer små mængder affald (op til 300 kg) og ikke har brug for større container-arrangementer på virksomheden. Ordningen gælder for køretøjer op til 3500 kg eller en trailer. 
I kan finde AVV's genbrugspladser her!

Følgende genbrugspladser holder åbent for virksomheder fra kl. 7.00 på hverdage:

Genbrugspladsen i Bjergby har på forsøgsbasis selvbetjening for virksomheder. Læs mere her.

Vær opmærksom på, at farligt affald IKKE hører ind under denne ordning, men afregnes særskilt!

 

OBS. Eternitplader kan fra d. 1. januar 2021 ikke længere afleveres på genbrugspladserne. Læs mere her.


Tilmelding til Mærk affaldet

Ønsker I at benytte jer af denne ordning, skal I tilmelde jer én (eller flere) af nedenstående mærke-ordninger eller betale pr. gang, hvis I vil bruge genbrugspladserne. I kan købe et abonnement, hvor I betaler pr. år (alle priser gælder ét køretøj og er ekskl. moms).

Priser pr. 1/1-2022

  • Grønt mærke koster 1.620 kr. om året og dækker op til 2 besøg pr. måned
  • Gult mærke koster 3.216 kr. om året og dækker op til 5 besøg pr. måned
  • Rødt mærke koster 6.372 kr. om året og dækker op til 12 besøg pr. måned
  • Blåt mærke koster 192 kr. for hver gang, du besøger anlægget. Her modtager du et blå mærke, som viser genbrugsvejlederen, at din virksomhed hver måned får tilsendt en regning, der opgør jeres besøg.

Vi bruger køretøjets/trailerens registreringsnummer ved tilmeldingen i vores system. Derfor skal klistermærket placeres i bilens forrude eller på traileren, afhængig af hvad der ønskes tilmeldt.

Klik på jeres hjem-kommune nedenfor for tilmelding.

Hvis jeres virksomhed har hjemadresse uden for en af de to kommuner, kan I stadig godt tilmelde jer Mærk affaldet. Kontakt AVV for info ved at sende en mail til vejning@avv.dk