Vi modtager ikke længere eternitplader på vores genbrugspladser.

Du kan aflevere dine eternitplader på følgende Miljøanlæg:

Miljøanlæg Rønnovsdal

Rønnovsholmvej 154
9800 Hjørring

Åbningstider:

Miljøanlæg Stadevej

Stadevej 140
9700 Brønderslev

Åbningstider:

 Er du borger i Dronninglund gl. kommune har du også mulighed for at aflevere dine eternitplader Reno-Nords deponi ved Halsvej 70, Vodskov. Læs mere om deres modtageregler på renonord.dk

Pak dine eternitplader godt ind hjemmefra

Når du afleverer dine eternitplader på et af vores Miljøanlæg skal dine plader være pakket ind for at undgå spredning af støv. Nordværk tager ikke imod eternitplader, smulder eller småstykker der ikke er pakket ind.

Har du mange tagplader der skal afleveres på miljøanlægget, kan du med fordel stable dem på en palle placeret på din trailer. På pallen lægger du et stort stykke plast eller en presenning hvorpå du stabler du dine eternitplader. Når du færdig med at stable dine eternitplader, foldes plast eller presenning op omkring stakkens sider og top, så der laves en støvtæt indpakning. Afslut med kraftig tape eller snor, for at fastgøre plast eller presenning. Det er vigtigt at stakken er indpakket grundigt ind, da utilstrækkeligt indpakkede eternitplader, vil blive afvist pga. fare for støvdannelse.

Når du læsser din trailer, skal du huske at:

  • Tage højde for placeringen af pallen så en gaffeltruck skal kunne løfte pallen af traileren.
  • Hvis du kun har få plader, kan disse pakkes individuelt og lægges løst i traileren.
  • Smulder, småstykker og støv skal pakkes i affalds- eller bæreposer etc.
  • Du skal selv stå for at aflæsse eternitplader der ikke er stablet på paller.

Du kan købe paller (50 kr./stk.), big bags (125 kr./stk.) og pallehætter (30 kr./stk.) til transport af eternitplader på Nordværks Miljøanlæg i tidligere nævnte åbningstid (priser inkl. moms).

Du kan maksimalt aflevere 800 kg pr. dag.

Ved aflevering af eternitplader på miljøanlægget

Når du ankommer til miljøanlægget, skal du køre hen til pladsen for eternitmodtagelse (se efter eternitskiltet) og henvende dig hos vores medarbejder.

I gør sammen mængden af eternitplader op og du skal derefter udfylde en afleveringsblanket for der fungerer som kvittering for afleveringen af dine eternitplader.

  • Hvis du har stablet dine eternitplader på palle vil Nordværks medarbejder aflæsse pallen fra din trailer med truck eller rendegraver.
  • Hvis du kommer med individuelt indpakkede eternitplader eller smulder/støv i en lukket pose skal du selv stå for aflæsning.

Tak fordi du hjælper med at skabe et godt arbejdsmiljø😊

Er du i tvivl om gældende regler for håndtering af- og arbejde i nærheden af asbest kan du læse mere i arbejdstilsynets AT vejledning C.2.2-2