OBS: Fra 01/01/2021 modtager AVV ikke længere eternitplader på genbrugspladserne.

 

Du kan aflevere dine eternitplader på følgende Miljøanlæg:

Miljøanlæg Rønnovsdal

Rønnovsholmvej 154

9800 Hjørring

Tirsdag og Torsdag            07:00 og 15:00 (udenfor helligdage)

 

Miljøanlæg Stadevej

Stadevej 140

9700 Brønderslev

Onsdag og Fredag             07:00 og 15:00 (udenfor helligdage)

 

Er du borger i Dronninglund gl. kommune har du også mulighed for at aflevere dine eternitplader Reno-Nords deponi ved Halsvej 70, Vodskov. Læs mere om deres modtageregler på renonord.dk

 

Pak dine eternitplader godt ind hjemmefra

Når du afleverer dine eternitplader på et af vores Miljøanlæg, skal dine plader være pakket ind for at undgå spredning af støv. AVV tager ikke imod eternitplader, smulder eller småstykker der ikke er pakket ind.

Har du mange tagplader der skal afleveres på miljøanlægget, kan du med fordel stable dem på en palle placeret på din trailer. På pallen stabler du dine eternitplader hvorefter disse pakkes ind i plastik eller presenning, så støv forbliver sammen med de indpakkede plader.

 

Når du læsser din trailer, skal du huske at:

  • Tage højde for placeringen af pallen, så en gaffeltruck skal kunne løfte pallen af traileren.
  • Hvis du kun har få plader, kan disse pakkes individuelt og lægges løst i traileren.
  • Smulder, småstykker og støv skal pakkes i affalds- eller bæreposer etc.
  • Du skal selv stå for at aflæsse eternitplader, der ikke er stablet på paller.
  • Du kan købe paller (50 kr./stk.) og pallehætter (30 kr./stk.) til transport af eternitplader på AVV’s Miljøanlæg i tidligere nævnte åbningstid (priser inkl. moms).

Du kan maksimalt aflevere 300 kg pr. dag.

 

Ved aflevering af eternitplader på miljøanlægget

Når du ankommer til miljøanlægget, skal du køre hen til pladsen for eternitmodtagelse (se efter eternitskiltet) og henvende dig til vores medarbejder.

Mængden af eternitplader gøres op og du skal derefter udfylde en afleveringsblanket, der fungerer som kvittering for afleveringen af dine eternitplader.

  • Hvis du har stablet dine eternitplader på palle vil AVV’s medarbejder aflæsse pallen fra din trailer med truck eller rendegraver.
  • Hvis du kommer med individuelt indpakkede eternitplader eller smulder/støv i en lukket pose, skal du selv stå for aflæsning.

 

Tak fordi du hjælper med at skabe et godt arbejdsmiljø😊

 

Er du i tvivl om gældende regler for håndtering af- og arbejde i nærheden af asbest kan du læse mere i arbejdstilsynets AT vejledning C.2.2-2