OBS. Rundvisninger på standby 

Grundet COVID-19 er der i øjeblikket lukket for at bestille Billen i resten af 2021. Nedenfor kan du bestille Billen, men vi modtager kun bookninger til 2022. 

 

Sorteringsbillen er en rullende udstilling og krea-værksted med fokus på sortering og udnyttelse af ressourcerne i affaldet. Billen rummer aktiviteter, der kan tilpasses forskellige alderstrin - fra sorteringsøvelser og -beregninger til affaldsstafet og kreative aktiviteter, hvor børnene laver upcycling-produkter af affaldet. 

Når I booker besøg af Sorteringsbillen, vil aktiviteterne både foregå indeni bilen (hvor der er plads til 12-14 børn ad gangen) og udenfor bilen, hvor vi laver forskellige øvelser og lege. Vi starter altid med et ca. 1/2 times oplæg i klassen.  

Varighed af et besøg: Ca. 2 timer 

Minimum deltagere: 14 børn.

Forespørg på tidspunkt 

Bestil besøg af Sorteringsbillen i god tid (min. 14 dage før). I kan forespørge på dato og tidspunkt for besøget via formularen nedenfor. Så hører I fra os snarest muligt. Sorteringsbillen kører ud alle hverdage, undtagen fredag. Vi kan være klar med Sorteringsbillen fra kl. 8.30. Senest påbegyndte besøgstid er 13:30 (besøg tager et par timer). 

Bemærk: Aftalen er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse på dato og klokkeslæt fra os.

Vælg et tema:
F.eks. den 4/2 om formiddagen
Minimum deltagere er 14 børn.
Angiv adresse og evt. sted (P-plads, skolegård el.lign. med højst 15 m til nærmeste stikkontakt)