Hos Nordværk producerer vi hvert år 6.500 ton kompost af det haveaffald, du som borger indleverer på genbrugspladserne. Komposten kan hentes gratis på alle genbrugspladser.

Men hvordan kan kompost gøre gavn hjemme i din have – og hvordan dyrker du i det hele taget haven i harmoni med naturen? Kom til spændende foredrag med haveblogger Janne Tornvig Bak, kendt fra TV2 Nord.

Foredraget finder sted onsdag den 19. april kl. 19 hos Nordværk, Mandøvej 4 i Hjørring. Book en plads til foredraget på foredrag@avv.dk. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding af hensyn til kaffebrygningen. Begrænset antal pladser.

Flere burde dyrke deres have

I foredraget ”Havedyrkning i harmoni med naturen” fortæller Janne om, hvordan hun minimerer sin brug af spagnum i drivhuset, producerer kompost og i det hele taget udnytter naturens ressourcer i sin have. Foredraget sparker gang i forårets havedyrkning med gode råd til dyrkning af køkkenhave og drivhus, og du får også Jannes bud på, hvorfor flere burde dyrke deres have.

Havevært på TV2 Nord

Janne Tornvig Bak er kendt som vært på TV2 Nords haveprogrammer "Jannes Have”. I sin egen have på kanten af Jyske Aas arbejder Janne med selvforsyning, gør-det-selv-projekter, skønhed og et liv, der fokuserer på det lange stræk frem for det hurtige ryk i overhalingsbanen. Læs mere på www.janneshave.dk