OBS. Vi er fuldt booket frem til sommerferien 2024. 

Hos Nordværk vil vi gerne have besøg. Vi synes det er vigtig at vise både, hvordan vi behandler affaldet og hvordan man kan forebygge affald. Derfor inviterer vi skoleklasser, borgerforeninger, ældreklubber, virksomheder og andre større grupper indenfor.

På vores rundvisninger kan I komme tæt på affaldet, bruge jeres sanser og møde dem, der arbejder med affaldet til daglig. Vi viser, hvordan Nordværk behandler affaldet — både det, vi finder nye værdier i via genanvendelse og upcycling, og det som vi omsætter til energi i form af el og varme.

Det er gratis for skoleklasser og grupper (min. 10 personer) at komme på rundvisning hos Nordværk, hvis I bor inden for Nordværks område. For andre koster et besøg 1000 kr. ekskl. moms.

Besøg en genbrugsplads 

Hvis I synes, der er for langt til Mandøvej i Hjørring, kan vi give en rundvisning og et foredrag på den nærmeste genbrugsplads

Forespørg på tidspunkt 

En rundvisning på vores anlæg i Hjørring tager to timer. Hvis I også vil i affaldsværkstedet, skal I beregne i tre-fire timer. Det er muligt at spise madpakkerne hos os. 

Bestil jeres rundvisning hos os i god tid (min. 14 dage før). I kan forespørge på dato og tidspunkt for jeres rundvisning via formularen nedenfor. Så hører I fra os snarest muligt. Det er muligt at booke rundvisninger tirsdag, onsdag og torsdag. 

Bemærk:

- Aftalen er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse på dato og klokkeslæt fra os.

- Vores rundvisninger egner sig ikke til dårligt gående gæster

 

 

OBS! Angiv venligst rette antal, så vi kan sætte nok rundvisere på.
Interessefelter, særlige hensyn vi skal tage eller andet?