OBS. Rundvisninger på standby 

Grundet COVID-19 er der i øjeblikket lukket for alle rundvisninger og vi modtager ikke bestillinger på rundvisninger i 2021. Nedenfor kan du bestille en rundvisning, men vi modtager kun bookninger til rundvisninger i 2022.   

----

Hos AVV vil vi gerne have besøg. Vi synes det er vigtig at vise både, hvordan vi behandler affaldet og hvordan man kan forebygge affald. Derfor inviterer vi skoleklasser, borgerforeninger, ældreklubber, virksomheder og andre større grupper indenfor.

På vores rundvisninger kan I komme tæt på affaldet, bruge jeres sanser og møde dem, der arbejder med affaldet til daglig. Vi viser, hvordan AVV behandler affaldet — både det, vi finder nye værdier i via genanvendelse og upcycling, og det som vi omsætter til energi i form af el og varme.

Det er gratis for skoleklasser og grupper (min. 10 personer) at komme på rundvisning hos AVV, hvis I bor inden for AVVs eller Modtagestation Vendsyssels område (Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Læsø kommuner). For andre koster et besøg 1000 kr. ekskl. moms.

Besøg en genbrugsplads 

Hvis I synes, der er for langt til Mandøvej i Hjørring, kan vi give en rundvisning og et foredrag på den nærmeste genbrugsplads

Forespørg på tidspunkt 

En rundvisning på vores anlæg i Hjørring tager to timer. Hvis I også vil i affaldsværkstedet, skal I beregne i tre-fire timer. Det er muligt at spise madpakkerne hos os, og vi giver en juice.

Bestil jeres rundvisning hos os i god tid (min. 14 dage før). I kan forespørge på dato og tidspunkt for jeres rundvisning via formularen nedenfor. Så hører I fra os snarest muligt.  

Bemærk: Aftalen er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse på dato og klokkeslæt fra os.

Vi har ikke rundvisninger resten af 2020 pga. Corona. Det er muligt at bestille til 2021 - angiv det her nedenfor, f.eks. 4. februar 2021 om formiddagen
OBS! Angiv venligst rette antal, så vi kan sætte nok rundvisere på.
OBS: Kun for skoleelever, primært 0.-6. klasse (størst udbytte er for de yngre klasser). Forløbet afhænger af tilgængelighed og sammensættes efter aftale med AVV. Se "Besøgscenter og værksted" for at læse mere om aktiviteterne. Affaldsværkstedet udbyder vi kun i dagtimerne. Max. deltagerantal 30.Interessefelter, særlige hensyn vi skal tage eller andet?